Dna Test online kopen? Dat kan

test je DNA via deze siteHet kopen van een Dna Test vergt nogal een grote stap over een hele hoge drempel. Ik kies bewust voor twee vergrotende bijvoeglijke naamwoorden, aangezien je inderdaad niet zomaar een Dna Test koopt. Nu deze tests ook via het internet worden aangeboden, is de stap naar de aanschaf van zo’n Dna Test een stuk kleiner.

Waarom een Dna Test kopen?

Het kopen van een Dna Test kan om verschillende redenen gebeuren. U kunt er bijvoorbeeld aan twijfelen of uw vader wel echt uw vader is. Maar het kan ook zo zijn dat u twijfelt over een ander familielid: is mijn oom bijvoorbeeld wel echt mijn oom en is mijn neefje niet van de melkboer? Al deze relaties zijn na te gaan met een Dna Test. Daarbij heeft u een kans van 0,001 procent dat de uitslag niet de juiste uitslag is. Ga er dus maar vanuit dat de uitkomst altijd kloppend is.

De traditionele adressen voor deze test

U snapt dat deze tests niet zomaar te verkrijgen zijn bij een apotheker of in een drogist. Nee, alleen personen als een huisarts of specialist in het ziekenhuis kunnen bij u zo’n Dna Test afnemen. De traditionele adressen waar u tot een tijdje terug deze tests kocht, waren dus het ziekenhuis of in een andere medische instelling.

Ook het internet

Maar aan de laatste zin van de vorige alinea merkt u al dat er wat veranderd is. Dat klopt, want niet alleen bij de dokter kunt u nu terecht voor een Dna Test. Ook het internet heeft een aantal adressen waar u kunt aankloppen. Neem de website http://dna-shop.nl/. Op deze website vindt u diverse tests, waaronder de test die we hier aan het bespreken zijn. In de volgende alinea zal ik u vertellen welke tests er allemaal te koop zijn op bovengenoemde website.

Vaderschapstesten

Allereerst zijn er de vaderschapstesten. Deze test kunt u via de eerder genoemde website al kopen voor een kleine 200 euro. Maar er is nog een type vaderschapstest. En dit is een speciale test, want met deze test kunt u al tijdens de zwangerschap achterhalen wie de vader is. Een goed product dus voor een vrouw die niet zeker weet van welke man zij gaat bevallen. Aan deze test hangt overigens wel een prijskaartje, want voor ruim 1400 euro koopt u zo’n test.

Andere tests

Maar er zijn nog meer tests aan te schaffen via dna-shop.nl. Zo kunt u een test kopen die de ‘oom/tante vaderskant’ test heet. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met deze test wat verdere familie te checken. Ook zijn er moederschapstesten aan te schaffen via deze website. Voor deze test betaalt u 195 euro, 35 euro minder dan de oom/tante vaderskant test.

Tweelingtest

Een andere test die te kopen is, is de tweelingtest. Ik heb een vermoeden dat deze test niet zo vaak verkocht wordt, omdat dit vaak niet gecheckt hoeft te worden. Maar stel u eens voor dat u en uw mogelijke broer of zus vanaf jullie geboorte uit elkaar worden gehaald, dan is zo’n test wel erg bruikbaar. Voor deze tweelingtest betaalt u via dna-shop.nl 199 euro.