Incassobureau Selectie is de juiste partij

vind een geschikt incassobureau via deze siteDe juiste partij op het gebied van incassobureaus is Incassobureau Selectie. Incassobureau Selectie is een online adres waarop u bijna alle Nederlandse incassobureaus met elkaar kunt vergelijken. Handig, snel en heel erg overzichtelijk. Bekijk het zelf eens op incassobureauselectie.nl.

Vergelijkende websites

Voor bijna alle producten en diensten bestaan er zogenaamde vergelijkende websites op het internet. Denk maar eens aan een specifiek product en waarschijnlijk worden de merken die zo’n product produceren op een bepaalde website met elkaar vergeleken. Vakantiehuizen en –adressen worden vergeleken op Zoover, andere websites vergelijken zorgverzekeringen en voor de selectie van incassobureaus is er dus de website van Incassobureau Selectie.

De klant bepaalt

Het klinkt als een inkoppertje, maar als klant bepaalt u welk incassobureau uiteindelijk de dienstverlening gaat doen voor u. De website van Incassobureau Selectie is sturend in de selectie van incassobureaus. Ga maar eens naar de website van dit bedrijf. U ziet aan de rechterkant de mogelijkheid tot een offerte. Daar geeft u heel specifiek aan om welke factuur het gaat. Het openstaande bedrag, de datum van de factuur en je persoonlijke gegevens dien je in de tekstvelden invoeren.

Ervaren bureaus

Verder staat puntsgewijs aangegeven wat Incassobureau Selectie voor u kan betekenen. Zo is het mogelijk om via deze website eenmalig, maar ook meerdere incasso’s te laten uitvoeren. Ook het ‘no cure, no pay’ principe behoort tot de mogelijkheden. Voor de mensen die nog nooit van dit principe hebben gehoorde: no cure no pay houdt in dat u niets hoeft te betalen wanneer de incasso geen vruchtbaar resultaat oplevert. Het kost u dus nooit geld, alleen wanneer het geld van de tegenpartij alsnog binnenkomt.

De aangesloten incassobureaus

Op de website van Incassobureau Selectie valt te lezen dat alleen de meest ervaren bureaus zijn aangesloten bij incassobureauselectie.nl. Met ervaren worden kantoren bedoeld die al meer dan tien jaar actief zijn binnen de markt der incassobureaus. Overigens werken de incassobureaus niet alleen binnen de grenzen van ons land. Stel dat u een incasso tegoed heeft uit het buitenland, dan kan het bedrijf er voor zorgen dat er een geschikt incassobureau aan u gekoppeld wordt. Geef dit wel duidelijk aan tijdens het aanvragen van de offerte.