lintjeswinkel-xl heeft het voor u

hier is allerlei lint te vindenVoor alle creatieve mensen onder ons is er de website http://www.lintjeswinkel-xl.nl. Op deze website kunt u lintjes kopen. Lintjes die u kunt gebruiken bij al uw creatieve brouwsels. Om u bekend te maken met lint, zal ik u hier een korte rondleiding geven van de website http://www.lintjeswinkel-xl.nl.

De eerste indrukken

De eerste indrukken die ik van de website kreeg, waren overwegend positief. Als je het webadres http://www.lintjeswinkel-xl.nl invoert in de adresbalk van uw browser (of het nu Firefox, Internet Explorer of Google Chrome is), komt u terecht op de website van de Lintjeswinkel. Door de achtergrond krijgt u meteen een beter idee van het lint, want twee motieven, een streep en een stippeltje, kleuren de achtergrond op de homepage.

De menu’s

Dan een volgende stap in de rondleiding van de website http://www.lintjeswinkel-xl.nl: de menu’s. Aan de linkerkant treft u een groot aantal menu’s. Dit zijn de verschillende linten die u kunt aanschaffen op deze website. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit enkelzijdig en dubbelzijdig satijnlint, grosgrain lint, organza lint, organza lint met satijnrand, geruit lint, lint met stippen, bloemen, strepen, print of hartjes. Genoeg keus dus uit de verschillende soorten lint op de website.

De bovenstaande menu’s

De bovenstaande menu’s zijn wat minder spannend. Home brengt u naar de homepage, terwijl onder de FAQ (frequent asked questions) de veel gestelde vragen worden weergeven. Dat is handig als u met nog wat vragen zitten. Veel vragen worden in dit menu beantwoord, waardoor u verder niet meer hoeft te bellen of te mailen naar het bedrijf. Onder het menu contact kunt u eventueel alsnog contact opnemen met de Lintjeswinkel.

Overige signalementen op de website

Er zijn nog meer signalementen die worden weergeven op de homepage van de Lintjeswinkel. Zo ziet u dat u veilig kunt betalen via onder meer iDEAL (de banken ING Bank, ABN Amro, SNS, ASN en Rabobank worden gesupporterd). Ook met PayPal kunt u eenvoudig afrekenen in de webshop van de Lintjeswinkel.

Goed om te onthouden

Wat goed is om te weten is dat een verzending boven de vijftig euro gratis is. Het is dus handig om gelijk een grote hoeveelheid lint te bestellen in de webshop van http://www.lintjeswinkel-xl.nl. Bij vier of vijf rollen lint zit u volgens mij al op die vijftig euro.